Iron Dreams

| Posted in | Posted on 10:23 AM

Iron Dreams

Comments (4)

Nice Shoot!

In primul rand-eu nu sunt "mai fata" cu tine.Iar in al doilea rand,la modul cum te exprimi,nu stiu cine ar putea sa-ti ia in serios "sfaturile de profesionist".
Asa ca pastreaza-ti opiniile pentru inocentii care chiar ar putea aprecia caricaturile pe care tu le numesti poze profesionist facute.De altfel se vede si dupa numarul persoanelor interesate cat de "bun" esti.Mai bine uita-te intai in propria ograda si invata sa evaluezi propria munca si apoi da sfaturi.Asa orice amator cu pretentii de fotograf poate da din gura,sau tastatura(dupa caz).Patetic!

Iti zic si eu "mai fata"! Deci.. mai fata este irelevant portofoliul, dar la o mica comparatie intre ce ai tu si ce are Umbre pe aici... pot sa iti zic ca intr-adevar iti da clasa ( ca sa zicem asa), pentru ca pozele tale sunt niste aberatii pe care si un copil le poate face cu o "sapuniera" dar tu te lauzi ca esti fotograf nu ea, si din cate stiu eu nu a spus ca ea este profesionista ci a spus sa te uiti la altii!
Si din nou iti pot spune ca tu esti o "pitzi" care se vrea fotograf.
Si referitor la portofoliu, da infamul portofoliu, sa luam situatia unui om care a avut posibilitatea sa ajunga la mii de concerte de opera si ii spune unui tenor ca e praf, poate tenorul sa-i reproseze ca nu are dreptate pentru ca acel om nu a cantat? NU!

In cazul in care nu ti-ai dat seama.. mai fato, tu esti tenorul! :))